Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

AD Westland: 'Komst foodmarkt zorgt voor krachtige impuls'

De komst van een grote Jumbo Foodmarkt in De Rentmeester geeft winkelcentrum De Tuinen en de rest van het centrum van Naaldwijk een nieuwe krachtige impuls. Bovendien wordt zo een nieuwe klantenstroom aangeboord.

Lees meer: AD Westland: 'Komst foodmarkt zorgt voor krachtige impuls'

Mogelijkheden voor realisatie Nieuwbouwproject De Rentmeester

De Raad van State heeft vandaag uitspraak gedaan in de kwestie aangaande de realisatie van Nieuwbouwproject De Rentmeester. Een deel van de bezwaren van Stichting Pensioenfonds, de verhuurder van Winkelcentrum de Tuinen in Naaldwijk, en enkele omwonenden/winkeliers zijn ongegrond verklaard, echter de Raad van State is van oordeel dat er op een aantal onderdelen met recht beroep is aangetekend. Projectontwikkelaar Samen Ontwikkelen Westland (SOW) handelt naar de uitspraak van de Raad van State en laat de benodigde aanvullende onderzoeken op korte termijn uitvoeren om zodoende te komen tot realisatie van het project de Rentmeester. 

Lees meer: Mogelijkheden voor realisatie Nieuwbouwproject De Rentmeester

Sfeervideo de Rentmeester

Woont u straks in hartje Naaldwijk? Droom alvast weg met onderstaande sfeervideo van De Rentmeester: zo dichtbij was Naaldwijk nog nooit!

Lees meer: Sfeervideo de Rentmeester

Jumbo en Koornneef vormen sterk partnerschap

Voor vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs hoeven inwoners van het Westland niet meer ver van huis. Supermarktondernemer Edward Koornneef opent een Jumbo Foodmarkt in het nieuwbouwproject De Rentmeester, naast winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. Het is de eerste versmarkt van Jumbo die door een zelfstandig ondernemer geëxploiteerd wordt.

Lees meer: Jumbo en Koornneef vormen sterk partnerschap

Waarom is gekozen voor de naam 'De Rentmeester'?

Dat het complex de naam ‘De Rentmeester’ krijgt, is niet voor niets.

Lees meer: Waarom is gekozen voor de naam 'De Rentmeester'?

Gemeenteraad Westland stemt met grote meerderheid voor plan De Rentmeester

Na reeds een tweetal raadsinformatie bijeenkomsten is in de raadsvergadering van 30 juni 2015 door een grote meerderheid van de gemeenteraad voor het nieuwbouwplan de Rentmeester gestemd.

Lees meer: Gemeenteraad Westland stemt met grote meerderheid voor plan De Rentmeester