Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Nieuwsbericht - september 2021

We zijn verheugd te kunnen melden dat alle 31 koopappartementen in De Rentmeester inmiddels zijn verkocht! Alle kopers zijn druk met het maken van keuzes in de afwerking van hun toekomstige woningen. Naar verwachting worden de appartementen in het najaar van 2022 opgeleverd.

Lees meer: Nieuwsbericht - september 2021

Nieuwsbericht - januari 2021

De werkzaamheden op de bouwplaats zijn in september 2020 gestart en inmiddels in volle gang! De damwanden voor de kelder zijn aangebracht, de kelder is uitgegraven en de heiwerkzaamheden bevinden zich in de laatste fase. De contouren van De Rentmeester worden hierdoor steeds meer zichtbaar.

Lees meer: Nieuwsbericht - januari 2021

Start realisatie project De Rentmeester

Na een lange aanloop wordt er vanaf aankomende week gestart met het project De Rentmeester in hartje Naaldwijk. Het nieuwbouwproject komt tussen de Secretaris Verhoeffweg en winkelcentrum De Tuinen en bestaat uit een mix van wonen en winkelen: 47 appartementen en een Jumbo Foodmarkt, waar foodbeleving centraal staat.

Lees meer: Start realisatie project De Rentmeester

Start verkoop appartementen De Rentmeester

De verkoop van de appartementen gaat beginnen!
We zijn verheugd u te kunnen melden dat de verkoop van de appartementen van project De Rentmeester vanaf woensdag 1 juli a.s. van start gaat.

Lees meer: Start verkoop appartementen De Rentmeester

Groen licht voor project De Rentmeester

Acht jaar na aankoop van de grond, is er groen licht voor de bouw van project De Rentmeester in hartje Naaldwijk. Het nieuwbouwproject komt tussen de Secretaris Verhoeffweg en winkelcentrum De Tuinen en bestaat uit een mix van wonen en winkelen: 47 appartementen en een Jumbo Foodmarkt, waar foodbeleving centraal staat. Naar verwachting start de bouw in het eerste kwartaal van 2020.  

Lees meer: Groen licht voor project De Rentmeester

AD Westland: 'Komst foodmarkt zorgt voor krachtige impuls'

De komst van een grote Jumbo Foodmarkt in De Rentmeester geeft winkelcentrum De Tuinen en de rest van het centrum van Naaldwijk een nieuwe krachtige impuls. Bovendien wordt zo een nieuwe klantenstroom aangeboord.

Lees meer: AD Westland: 'Komst foodmarkt zorgt voor krachtige impuls'

Mogelijkheden voor realisatie Nieuwbouwproject De Rentmeester

De Raad van State heeft vandaag uitspraak gedaan in de kwestie aangaande de realisatie van Nieuwbouwproject De Rentmeester. Een deel van de bezwaren van Stichting Pensioenfonds, de verhuurder van Winkelcentrum de Tuinen in Naaldwijk, en enkele omwonenden/winkeliers zijn ongegrond verklaard, echter de Raad van State is van oordeel dat er op een aantal onderdelen met recht beroep is aangetekend. Projectontwikkelaar Samen Ontwikkelen Westland (SOW) handelt naar de uitspraak van de Raad van State en laat de benodigde aanvullende onderzoeken op korte termijn uitvoeren om zodoende te komen tot realisatie van het project de Rentmeester. 

Lees meer: Mogelijkheden voor realisatie Nieuwbouwproject De Rentmeester

Sfeervideo de Rentmeester

Woont u straks in hartje Naaldwijk? Droom alvast weg met onderstaande sfeervideo van De Rentmeester: zo dichtbij was Naaldwijk nog nooit!

Lees meer: Sfeervideo de Rentmeester

Jumbo en Koornneef vormen sterk partnerschap

Voor vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs hoeven inwoners van het Westland niet meer ver van huis. Supermarktondernemer Edward Koornneef opent een Jumbo Foodmarkt in het nieuwbouwproject De Rentmeester, naast winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. Het is de eerste versmarkt van Jumbo die door een zelfstandig ondernemer geëxploiteerd wordt.

Lees meer: Jumbo en Koornneef vormen sterk partnerschap

Waarom is gekozen voor de naam 'De Rentmeester'?

Dat het complex de naam ‘De Rentmeester’ krijgt, is niet voor niets.

Lees meer: Waarom is gekozen voor de naam 'De Rentmeester'?

Gemeenteraad Westland stemt met grote meerderheid voor plan De Rentmeester

Na reeds een tweetal raadsinformatie bijeenkomsten is in de raadsvergadering van 30 juni 2015 door een grote meerderheid van de gemeenteraad voor het nieuwbouwplan de Rentmeester gestemd.

Lees meer: Gemeenteraad Westland stemt met grote meerderheid voor plan De Rentmeester