Ga direct naar de inhoud.

Jumbo en Koornneef vormen sterk partnerschap

foto Jumbo en Koornneef vormen sterk partnerschap

In 2016 nam de Koornneef Retailgroep de Jumbo winkels in Oud-Beijerland, Naaldwijk en Wateringen over. “We zijn ontzettend blij dat Edward Koornneef en zijn partner Marieke Vijverberg verder gaan met Jumbo. Koornneef is een ervaren en door de wol geverfde supermarktondernemer en gaat zich nu volledig richten op de Jumbo formule van het grootste assortiment en de beste service voor de laagste prijs. Koornneef is net als Jumbo een echte supermarktfamilie. Edward en Marieke bruisen van de ideeën voor onze supermarkten en hebben ambitieuze plannen voor de ontwikkeling van de Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk”, vertelt Ton van Veen, CFO van Jumbo Supermarkten.

Foodmarkt Naaldwijk
Koornneef is de eerste zelfstandig ondernemer die een Jumbo Foodmarkt gaat exploiteren. De versmarktformule heeft het grootste foodassortiment van Nederland tegen de laagste prijs. Bakkers, slagers, kaasspecialisten en koks bereiden de lekkerste verse gerechten, onder meer uit de Italiaanse, Aziatische en Hollandse keuken. Klanten kunnen zich laten inspireren door de ingrediënten, de versbereide gerechten meenemen of ter plekke opeten in het Foodmarkt Café. Natuurlijk is het mogelijk om in de Jumbo Foodmarkt ook gewoon de wekelijkse boodschappen te doen. Net als in de Jumbo winkels gelden ook hier de 7 Zekerheden om de klant van de beste service te voorzien. Wanneer de Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk geopend wordt, is nog niet bekend. Jumbo Foodmarkt heeft al vestigingen in Amsterdam, Breda en Veghel.

Over Jumbo Supermarkten

Jumbo telt momenteel zo’n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er ruim 285 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo onlangs voor de zestiende keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. www.jumbo.com

Fotobijschrift: (v.l.n.r.) Ton van Veen (CFO Jumbo), Edward Koornneef (algemeen directeur Koornneef Retailgroep), Jan Heuving (directeur Vastgoed en Ondernemerszaken Jumbo) en Marieke Vijverberg (directeur Koornneef Retailgroep).

« terug