Ga direct naar de inhoud.

Nieuwsbericht - januari 2021

foto Nieuwsbericht - januari 2021

Stand van zaken

De werkzaamheden op de bouwplaats zijn in september 2020 gestart en inmiddels in volle gang! De damwanden voor de kelder zijn aangebracht, de kelder is uitgegraven en de heiwerkzaamheden bevinden zich in de laatste fase. De contouren van De Rentmeester worden hierdoor steeds beter zichtbaar.

Naar verwachting worden de eerste appartementen van de Rentmeester het vierde kwartaal van 2022 opgeleverd.

In het appartementencomplex De Rentmeester heeft u keuze uit een grote diversiteit aan appartementen. De appartementen zijn verdeeld over vijf woonetages, de woonoppervlakte en het aantal kamers (3, 4 of 5) verschilt. Tevens varieert de ligging van de buitenruimen.

Een aantal appartementen van de Rentmeester zijn direct gelegen aan de fraai aangelegde daktuin. Deze unieke appartementen beschikken niet alleen over een balkon, maar hebben tevens een privé tuin op de 3e verdieping! Wilt u het liefst in een appartement wonen, maar geen afscheid nemen van tuinieren of heerlijk buiten zitten? Dan is één van deze appartementen wellicht voor u een mooie stap!

Ziet u zichzelf ook wonen in een appartement in De Rentmeester? Aarzel dan niet langer, want er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar. Neem contact op met Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars voor de actuele beschikbaarheid.

« terug