Ga direct naar de inhoud.

Centraler in Westland kunt u niet wonen!

Appartementencomplex De Rentmeester is ideaal gelegen in het authentieke en sfeervolle (winkel)hart van Westland: Naaldwijk. Of het nu gaat om winkelen, uitgaan, sport, ontspanning of praktische voorzieningen, u bent echt overal dichtbij! Woonplezier en woongemak staan dus letterlijk centraal!

Shoppen in De Tuinen

Op loopafstand van uw appartement vindt u Winkelcentrum De Tuinen. Naast de bekende grote winkelketens, zijn hierin ook veel kleinere speciaalzaken gevestigd. Om maar te zwijgen van het grote aanbod aan restaurants, lunchrooms, barretjes en andere horecagelegenheden in de directe omgeving van De Tuinen. Gezelligheid ten top dus en ideaal voor een heerlijk avondje uit met vrienden en bekenden.

Gezelligheid dichtbij

Centraal in Naaldwijk vindt u op loopafstand van uw appartement het regionaal bekende Wilhelminaplein. Elke woensdag vindt u hier de gezellige weekmarkt plaats. In de zomer wordt het plein tijdens de jaarlijkse feestweek in Naaldwijk (Westland Reünie) omgetoverd tot een bruisend horeca- en feestplein. Ook kunt u de gehele zomer en zelfs in de winter terecht op de diverse (verwarmde) terrasjes bij en onder de Oude Kerk. Houdt u van sportieve activiteiten? In maart is dit plein de finishlocatie van de Ruitenburg Halve Marathon van Westland. In december is er natuurlijk van alles te doen rond de intocht van Sinterklaas en de bekende Rotary Santa Run. Jaarrond vinden er diverse leuke optredens en evenementen plaats. Dit geldt ook voor het in het nabijgelegen WestlandTheater De Naald, al een paar keer uitgekozen tot Theater van het Jaar in Nederland! Waar is dus het feestje? Bij u om de hoek is het feestje!

Jumbo Foodmarkt

Letterlijk onder u bevindt zich de allereerste Jumbo Foodmarkt van Westland en omstreken. Wel zo gemakkelijk én gezellig. Shoppen in deze mega supermarkt is door het unieke concept veel meer dan alleen maar ‘even een dagelijks boodschapje doen’. Het is veel meer een ‘beleving’, die u straks absoluut niet wilt missen.

Praktische voorzieningen

Ook als het gaat om andere praktische voorzieningen loopt Naaldwijk als grootste dorp van Westland voorop. Een rustgevende gedachte is dat er een gezondheidscentrum in de directe nabijheid van uw appartement is gevestigd. Maatschappelijke organisaties hebben eveneens vaak een vestiging in Naaldwijk. De onderwijsvoorzieningen zijn er ook nét ietsje breder dan in andere Westlandse gemeente: u vindt er van basisscholen tot voortgezet onderwijs.

Sportpark in uw ‘achtertuin’

Het is natuurlijk goed om af en toe even lekker in beweging te komen. Waar wordt u enthousiast van? Voetballen, hardlopen, tennis, paardrijden of jeu de boules? Sportpark De Hoge Bomen ligt op slechts vijf minuten afstand van uw woning in hartje Naaldwijk. Meld u (of uw kinderen) gerust aan als lid van een van de vele verenigingen in Westland en plof na een paar uurtjes sporten weer heerlijk in de relaxmodus in uw bank.