Ga direct naar de inhoud.

Een binnentuin die uitnodigt om … naar buiten te gaan!

Fleurige bloemen, prachtige planten, strak gemaaide grasstroken, groene struiken en hagen: hoe meer natuur in uw omgeving, hoe gelukkiger en vrijer u zich voelt. Dan zit u met De Rentmeester helemaal goed! Als bewoner(s) beschikt u namelijk over een prachtige, groene en gezamenlijke binnentuin van maar liefst 900 m²! Een binnentuin die uitnodigt om … naar buiten te gaan!

U, uw medebewoners en eventuele bezoekers maken in de binnentuin gemakkelijk contact met elkaar, komen onder het genot van een kopje koffie of een lekker wijntje even heerlijk bij op een van de bankjes in het hart van de binnenplaats, (Klein)kinderen spelen er lekker en veilig buiten. Anders gezegd: de binnentuin is hét centrale, levendige en intieme ontmoetingspunt voor de bewoners en bezoekers van De Rentmeester.

Met de centrale binnentuin, gelegen op de derde verdieping, heeft De Rentmeester de natuur bijna letterlijk in huis gehaald. Ook hier staat uw woongeluk dus centraal!

Oh ja: wist u dat de binnentuin eveneens bijdraagt aan de opvang van regenwater bij hevige regenval? De binnentuin is daarmee klimaatadaptief en draagt zo bij aan het verminderen van de ‘hittestress’ in het wooncomplex.