Ga direct naar de inhoud.

Een Rentmeester die gezien mag worden!

Appartementencomplex De Rentmeester wordt gebouwd direct aan het reeds bestaande wooncomplex De Secretaris aan de Secretaris Verhoefweg. De architect van De Rentmeester heeft ook het naastgelegen complex De Secretaris ontworpen en lijkt het of beide projecten tegelijkertijd zijn gebouwd en architectonisch één geheel zijn. Niets is echter minder waar. De Rentmeester is tevens de voltooiing van de complete en schitterende metamorfose die het gebied rond Patijnenburg heeft gekregen. U valt dus met uw neus in de boter!

De kunst van creatief ontwerpen

Zoals u kunt zien, oogt het ontwerp van De Rentmeester chique, warm en stijlvol, met oog voor creatieve details. Opvallend is bijvoorbeeld dat elke zijde van het complex een andere uitstraling heeft. Zo lijken de appartementen aan de Willem van Hooffstraat en Simon van Slingelandstraat te leunen op de transparante bebouwing eronder. Met metselwerkaccenten is het net alsof de appartementen op robuuste palen zijn geplaatst. Een Rentmeester dus die absoluut gezien mag worden!

Veiligheid boven alles, ook bij bezoek

Ook veiligheid is uiteraard een niet te onderschatten onderdeel van optimaal woongeluk en woongemak. Het hang- en sluitwerk van uw appartement voldoet daarom uiteraard aan Veiligheidsklasse 2. Krijgt u bezoek? Via de videofooninstallatie ziet u direct haarscherp wie er in de entree uw huisnummer heeft ingetoetst. Uw bezoekers stappen vanuit de entree direct in de lift. Voor uzelf is het tevens mogelijk om vanuit de parkeergarage rechtstreeks de lift nemen. Voor de mensen die graag nog even willen bewegen is er natuurlijk de mogelijkheid om gebruik te maken van de trappenhuizen.

Berging, fietsenstalling en containeropslag

Natuurlijk ontbreekt ook een praktische privébergingsruimte en een gemeenschappelijke fietsenstalling niet. Met minimaal 6 m² heeft u een genoeg plek voor het opslaan van de spullen die u niet direct nodig heeft in uw appartement. Tevens is er ruimte voor de afvalcontainers van de bewoners van De Rentmeester.