Ga direct naar de inhoud.

47 Appartementen in drie woonlagen in hartje Naaldwijk

Met de bouw van De Rentmeester krijgt het centrum van Naaldwijk een nieuwe impuls. Het project omvat een supermarkt met daarboven twee lagen parkeren. De ruime parkeervoorziening is zowel voor het winkelend publiek als voor de bewoners. Het gedeelte voor de bewoners is afgesloten en eveneens bevinden zich daar de individuele bergingen voor de  appartementen. Voorts omvat het plan 47 appartementen, verdeeld over drie woonlagen gelegen rond een ruime binnentuin. Met de fraaie architectuur past De Rentmeester precies tussen de vormgeving van de ‘buren’: appartementengebouw De Secretaris en winkelcentrum De Tuinen.

Voor iedereen bereikbaar

Er zijn verschillende typen appartementen: voor singles, starters, gezinnen en senioren. U kiest er uit 2, 3 of 4 kamers of één van de prachtige penthouses. Aan wooncomfort is veel aandacht besteed. Uw appartement is gebouwd met moderne materialen en technieken. Door de bouw in een U-vorm heeft elk appartement een ander uitzicht. Parkeren is geregeld in de parkeergarage, op een gereserveerde plaats.

Het zonnigste appartementengebouw van Naaldwijk

Bij het ontwerp van het gebouw is rekening gehouden met de oriëntatie op de zon. Voor welk appartement u ook kiest: u heeft altijd de zekerheid van zon op uw terras of balkon! Als bewoner heeft u bovendien de luxe van een riante, afgesloten binnentuin. Die is maar liefst 1200 vierkante meter groot. Heerlijk om even van de natuur te genieten of een praatje te maken met uw buren.