Ga direct naar de inhoud.

Bouwnummer 8

Gelegen op de 3e verdieping bevinden zich unieke appartementen. Dit bouwnummer is een prachtig 4 kamerappartement met maar liefst 3 slaapkamers. Houdt u van tuinieren en/of lekker buiten zitten? Dit appartement heeft naast een balkon, zelfs een eigen tuin op de 3e verdieping! Bijkomend voordeel: uw woning grenst dan direct aan de gezellige, gezamenlijke binnentuin!

GEEF UW EIGEN PERSOONLIJKE TOUCH AAN UW APPARTEMENT

Natuurlijk kan het zijn dat u graag uw eigen specifieke woonwensen wilt doorvoeren in uw appartement. Gelijk heeft u en die mogelijkheid krijgt u. U houdt van koken? Neem een grotere keuken, zodat u met vrienden gezellig aan het kookeiland onder het bereiden van de maaltijd alvast een wijntje kan drinken. Is uw nachtrust en de slaapkamer voor u heel belangrijk? Speel met de afmetingen van uw slaapgedeelte, zodat u elke dag uitgeslapen en tevreden opstaat in uw favoriete kamer. Wat we maar willen zeggen: maak nu uw woonwensen aan ons kenbaar, zodat we onze uiterste best kunnen gaan doen om deze samen te realiseren!

KIES VOOR UW EIGEN AFWERKING!

Smaken verschillen, dat geldt ook voor de afwerking van uw appartement. U heeft ook hier de vrijheid voor uw eigen persoonlijke voorkeur, bijvoorbeeld bij de keuze voor het tegelwerk en sanitair. Zo bepaalt u helemaal zelf hoe luxe en met welke stijl u uw appartement af wilt werken.

WARMTE WAARBORG VOOR BEHAAGLIJK WONEN

Comfort en woongemak zijn de absolute uitgangspunten van uw appartement in De Rentmeester. Dat betekent in de praktijk dat u voor de verwarming gebruik maakt van een gasloos verwarmingssysteem met warmtepomp. U heeft standaard overal vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Als dit geen waarborg voor behaaglijk wonen is, dan weten wij het ook niet meer!

Specificaties

Bouwnummer8
TypeWT07
Verdieping3e
Aantal kamers4-kamer appartement
Oppervlakte168 m²
Koopsom (v.o.n.)verkocht
ZonliggingBalkon NW - tuin ZO
Parkeerplaatsen1
Statusverkocht

Plattegrond

Download hier de plattegrond van dit bouwnummer in pdf. Aan de getoonde informatie op deze plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

Plattegrond bnr 8
(PDF, 60.31 KB)