Ga direct naar de inhoud.

Bouwnummer 45

Het summum van allure en woongenot? Op de 5e etage van De Rentmeester vindt u maar liefst vier luxe topappartementen, variërend in grootte van 113 tot 167 m². Let op: luxe is bij De Rentmeester ook écht luxe. Ook qua grootte kunt u zich voor wat betreft de inrichting heerlijk uitleven. U heeft meer dan genoeg ruimte voor drie of zelfs vier slaapkamers! Riante terrassen en balkons zorgen ervoor dat u ook buiten uw appartement in privésetting volop kunt genieten van het heerlijke weer of van het mooie uitzicht over Naaldwijk en Westland. Handig extraatje wanneer u woont in een van de topappartementen is de extra parkeerplaats in de voor de bewoners van De Rentmeester bestemde parkeergarage!

Geef uw eigen persoonlijke touch aan uw appartement

Natuurlijk kan het zijn dat u graag uw eigen specifieke woonwensen wilt doorvoeren in uw appartement. Gelijk heeft u en die mogelijkheid krijgt u. U houdt van koken? Neem een grotere keuken, zodat u met vrienden gezellig aan het kookeiland onder het bereiden van de maaltijd alvast een wijntje kan drinken. Is uw nachtrust en de slaapkamer voor u heel belangrijk? Speel met de afmetingen van uw slaapgedeelte, zodat u elke dag uitgeslapen en tevreden opstaat in uw favoriete kamer. Wat we maar willen zeggen: maak nu uw woonwensen aan ons kenbaar, zodat we onze uiterste best kunnen gaan doen om deze samen te realiseren!

Kies voor uw eigen afwerking!

Smaken verschillen, dat geldt ook voor de afwerking van uw appartement. U heeft ook hier de vrijheid voor uw eigen persoonlijke voorkeur, bijvoorbeeld bij de keuze voor het tegelwerk en sanitair. Zo bepaalt u helemaal zelf hoe luxe en met welke stijl u uw appartement af wilt werken.

Warmte waarborg voor behaaglijk wonen

Comfort en woongemak zijn de absolute uitgangspunten van uw appartement in De Rentmeester. Dat betekent in de praktijk dat u voor de verwarming gebruik maakt van een gasloos verwarmingssysteem met warmtepomp. U heeft standaard overal vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Als dit geen waarborg voor behaaglijk wonen is, dan weten wij het ook niet meer!

Specificaties

Bouwnummer45
TypeWT 31
Verdieping5e
Aantal kamers5 kamer top appartement
Oppervlakte167 m²
Koopsom (v.o.n.)verkocht
Zonliggingterras ZO
Parkeerplaatsen2
Statusverkocht

Plattegrond

Download hier de plattegrond van dit bouwnummer in pdf. Aan de getoonde informatie op deze plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

Plattegrond bnr 45
(PDF, 59.01 KB)