Ga direct naar de inhoud.

Bouwnummer 44

Speciaal voor de échte fijnproevers is op de 5e etage hét paradepaardje van De Rentmeester: het glamourachtige en super-de-luxe penthouse! Dit riante 4-kamerappartement heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 188 m² en heeft zelfs extra verdiepingshoogte! Met riante balkons en een fenomenaal uitzicht over Naaldwijk waant u zich in deze ‘residentie’ soms vast wel eens ereburger van Naaldwijk en Westland! Ook voor het penthouse beschikt u natuurlijk over een extra parkeerplaats! 

Geef uw eigen persoonlijke touch aan uw appartement

Natuurlijk kan het zijn dat u graag uw eigen specifieke woonwensen wilt doorvoeren in uw appartement. Gelijk heeft u en die mogelijkheid krijgt u. U houdt van koken? Neem een grotere keuken, zodat u met vrienden gezellig aan het kookeiland onder het bereiden van de maaltijd alvast een wijntje kan drinken. Is uw nachtrust en de slaapkamer voor u heel belangrijk? Speel met de afmetingen van uw slaapgedeelte, zodat u elke dag uitgeslapen en tevreden opstaat in uw favoriete kamer. Wat we maar willen zeggen: maak nu uw woonwensen aan ons kenbaar, zodat we onze uiterste best kunnen gaan doen om deze samen te realiseren!

Kies voor uw eigen afwerking!

Smaken verschillen, dat geldt ook voor de afwerking van uw appartement. U heeft ook hier de vrijheid voor uw eigen persoonlijke voorkeur, bijvoorbeeld bij de keuze voor het tegelwerk en sanitair. Zo bepaalt u helemaal zelf hoe luxe en met welke stijl u uw appartement af wilt werken.

Warmte waarborg voor behaaglijk wonen

Comfort en woongemak zijn de absolute uitgangspunten van uw appartement in De Rentmeester. Dat betekent in de praktijk dat u voor de verwarming gebruik maakt van een gasloos verwarmingssysteem met warmtepomp. U heeft standaard overal vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Als dit geen waarborg voor behaaglijk wonen is, dan weten wij het ook niet meer!

Specificaties

Bouwnummer44
TypeWT30
Verdieping5e
Aantal kamers4 kamer penthouse
Oppervlakte188 m²
Koopsom (v.o.n.)verkocht
Zonliggingterras W - balkon O
Parkeerplaatsen2
Statusverkocht

Plattegrond

Download hier de plattegrond van dit bouwnummer in pdf. Aan de getoonde informatie op deze plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

Plattegrond bnr 44
(PDF, 61.40 KB)